Vacature Emmen/Coevorden

Orthopedagoog, psycholoog of hbo-pedagoog-jeugd
begeleider jeugdhulp, gedragswetenschapper

 

Educatie Plus biedt advies, onderzoek en begeleiding op het gebied van leren, ontwikkeling en opgroeien. Educatie Plus Orthopedagogiek biedt naast diagnostiek en behandeling, ambulante jeugdhulp en ondersteuning op school.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan is dit iets voor jou. Wij zoeken per september 2022 een Begeleider-, behandelaar Jeugd voor onze locatie in Coevorden, in samenwerking met de locatie Emmen. De vacature kan mogelijk worden ingevuld door 2 personen.

Functieomschrijving

 

We zoeken
We zoeken iemand met verantwoordelijkheid, die goed om kan gaan met een inspirerende, maar ook veeleisende omgeving. Intake- en evaluatiegesprekken voeren, inschatten van aanmeldingsproblematiek, contacten onderhouden met ouders/verzorgers, scholen en verwijzers.
Begeleiden, behandelen van kinderen en jeugdigen tot 18 jaar, waar nodig diagnostisch onderzoek of observatie. Aansturen, motiveren en controleren van jongeren individueel of in een groep.

Je bent
Orthopedagoog, psycholoog, hbo-pedagoog-jeugd of -toegepast psycholoog

 • met een relevante opleiding op hbo/wo niveau
 • met kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep
 • een oplossingsgerichte manier van werken, communicatief sterk
 • je bent of kunt je registreren voor SKJ

Mogelijk ook
Werkervaring als gedragswetenschapper, vertrouwd met onderwijs en/of jeugdzorg; ervaring met ouderbegeleiding, systemisch werken; aantekening diagnostiek.

We bieden je
Een baan van 28-34 uur in de week; een functie voor een jaar met uitzicht op een vast contract.  Pedagogen, psychologen en orthopedagogen vallen onder een salarisschaal vergelijkbaar met Jeugdzorg schaal 9- 11.
Salaris: vanaf € 2.595 (hbo) / € 2724 (wo) tot € 4.896,00 per maand (bij volledige werkweek)

 • flexibele werkuren
 • vakantiegeld
 • reiskostenvergoeding
 • pensioenbijdrage
 • tijdens schoolvakanties vrij
 • teamwork
 • maandelijkse ortholunch
 • ontwikkelingsmogelijkheden, (werkbegeleiding), training, intervisie en supervisie

Wie we zijn?
Educatie Plus is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat, een organisatie met lef en een eigen visie.  De begeleiding is onder leiding van de orthopedagogen, psychologen of hbo-pedagogen. Individuele behandeling en begeleiding, afgestemd op de leef- en leeromgeving van het kind, een goede afstemming van onderwijs, jeugdzorg en thuis.  Wij willen zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezin, zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone’ leven. In eerste plaats door het bieden van structuur, versterken van weerbaarheid, sociaal functioneren en werken aan de executieve functies, met inzet van behandelinterventies. We vinden intercollegiaal overleg belangrijk en dragen als team bij aan de ontwikkeling van oplossingen voor een gezonde jeugdzorg.
Met een team van gedragswetenschappers, orthopedagogen en psychologen is Educatie Plus uitgegroeid tot een professioneel instituut met een vestiging in Meppel, Emmen en Coevorden.

 

Wil je deel uit maken van een enthousiast, jong team? Denk je dat je geschikt bent voor de functie? Stuur dan jouw cv en motivatie naar ons op.

Heb je vragen over deze functie of wil je eerst een oriënterend gesprek? We vertellen je er graag meer over. Stuur een reactie per mail voor het maken van een afspraak.

Sollicitaties digitaal graag vóór 21 november 2022 sturen aan:
Petra Jonker-Poelstra, ps@educatie-plus.nl